Stap 1: Om een bestelling te plaatsen, kun je onze winkel online doorzoeken, waarna je het product waar u in geïnteresseerd bent, kunt selecteren en kunt klikken op “Add to cart.” Wanneer u klaar bent met winkelen, klik op “checkout.” Indien u niet ingelogd bent, wordt u gevraagd om in te loggen of om een account aan te maken. Volg hiervoor de instructies.

Stap 2: Kies een afleveradres waar u wilt dat uw bestelling naartoe wordt verzonden en een verzendmethode. Let op: we sturen niet naar postbussen.

Stap 3: Kies een betalingsmethode om uw bestelling te betalen.

Stap 4: Bekijk uw bestelling en bevestig deze. Er wordt gevraagd om uw facturering-, verzending- en betalingsgegevens te verifiëren. Uw heeft ook de mogelijkheid om de artikelen en de verzendingsdetails van uw bestelling te bekijken. 

Het proces nadat een order is bevestigd
Er wordt een bevestiging in de vorm van en e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Dit is hetzelfde e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op onze website om toegang te krijgen tot uw accountgegevens. Wij zullen u een e-mail sturen wanneer uw bestelling is verzonden.

Controleer de status van een bestelling
U kunt de status van uw bestelling controleren door te klikken op “My Account” of door te bellen naar +31659424348. Indien u klikt op “My Account,” wordt u gevraagd naar uw e-mailadres en wachtwoord.

Betaling via Credit Card
De betaling voor een artikel via onze website, kan het best gedaan worden met creditcard. Om een aankoop te kunnen doen met creditcard, moet u ons voorzien van alle informatie die we gebruiken voor machtiging en bevestiging van de aankoop. Uw bestelling kan pas geaccepteerd worden wanneer de machtiging en bevestiging goedgekeurd zijn. 

In rekening brengen op creditcard
Onze payment processor / payment service provider zal uw creditcardgegevens bevestigen op het moment dat uw order wordt verwerkt. Er wordt pas geld in rekening gebracht op uw creditcard wanneer de bestelling wordt verzonden. Indien u de gehele bestelling annuleert voordat de bestelling wordt verzonden, worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien u een deel van de bestelling annuleert, worden slechts de artikelen die verzonden worden in rekening gebracht.


De veiligheid van de creditcardgegevens
We weten dat klanten bezorgd zijn over de veiligheid van creditcardgegevens. Alle financiële transacties worden uitgevoerd door middel van veilige omgeving en veilige gateways. De betaling gebied is beschermd met de industrie standaard SSL-beveiliging en encryptie-systeem.