Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd  op de doelbewuste zoektocht om constant het evenwicht tussen ons en uw succes te vinden. Onze missie en waarden bepalen het kader en sturen onze bedrijfsstrategieën, begeleiden onze relaties met klanten, zowel stakeholders als binnenin het team van kedka.com. Wij geloven dat de  fundamentele waarden van ons bedrijf ten grondslag liggen van het begrip dat ons succes gebonden is aan uw succes en tevredenheid met onze geleverde producten en diensten.

Missie
kedka.com is toegewijd om zo effectief en innovatief mogelijk schoonheidsproducten te verkopen die resultaten leveren voor vrouwen en mannen over de hele wereld. Wij geloven dat schoonheidsproducten toegankelijk en betaalbaar moeten zijn voor een ieder en zijn dan ook trots op de bijdrage die we maken voor het welzijn van de gemeenschappen die we dienen.

Doel
Onze klanten zijn het hart van ons bedrijf. We zijn dan ook toegewijd in het aanbieden van producten die samen een goed paar vormen, zoals de kwaliteit van de ingrediënten en baanbrekende innovatieve producten die daadwerkelijk werken. We voorzien onze klanten met uitzonderlijke klantenservice, en zijn toegewijd in het helpen om mensen er beter uit te laten zien en te voelen dan ze ooit voor mogelijk hadden kunnen houden.

Service
We hebben online schoonheidsadviseurs die zich focussen op uitstekende klantenservice en het verstrekken van persoonlijke adviezen om u te begeleiden in het vinden van producten  afgestemd op uw speciale wensen als klant. Shoppen voor huidverzorging hoeft geen raadspel te zijn; onze schoonheidadviseurs kunnen iedere vraag beantwoorden over huidverzorging, haar, et cetera. betreffende en verzorgende cosmetica kleurmatches om zo te helpen om het  beste uit uzelf te halen. We hebben experts die u kunnen helpen met uw extensions, clip-on extensions, weave, haarkleuring en het vinden van de meest beste producten die voldoen aan uw behoeften.

Extensions op aanvraag
We geloven dat een ieder uniek is en gezegend is met een unieke haarstructuur, kleur en stijl. Ook erkennen we dat het moeilijk is om de perfecte aansluitende kleur te vinden en goede kwaliteit haar in de standaard pakketten die worden voorzien door fabrikanten. Bij kedka.com hebben we dan ook besloten om geen compromis te sluiten als het gaat om kwaliteit en daarom bieden we dan ook de volgende diensten aan om zo te voldoen aan uw doelstellingen als:

    Het vinden van het beste aan real-hair-extensions uit ons assortiment.
    Het vinden van de meest overeenkomende kleuren
    Het naaien of lijmen van clips voor in het haar
    Het perfect integreren van de extensions in het haar


Onze waarden

Integriteit
We omarmen en handhaven het hoogste niveau van persoonlijke en professionele integriteit, transparantie en eerlijkheid. We opereren naar de aanname van absolute professionele ethiek.

Binding
We zijn resultaat georiënteerd. Ons succes wordt gemeten door de tevredenheid van de klanten. We zijn toegewijd tot het leveren van de hoogste standaard aan kwaliteit en klantenservice, maar ook de maximum waarde aan geld of klanten.

De behoeftes van de klant
We streven ernaar de klanten te begrijpen als we kijken naar wat de klant nodig heeft. Wat begint bij het betrekken van de klant bij de eisen, waar diepe maar korte vragen gesteld worden om deze eisen te definiëren. De klant is hierbij vrij in het stellen van vragen over producten. We gaan ons best doen om de klanten goed te adviseren nadat het beste product voor de klant is aanbevolen aan onze klanten.

Het worden van een langtermijn en vertrouwd partner
We zijn hier om te bouwen aan een lange termijn relatie met “onze klant”. Onze prioriteit is niet alleen het verstrekken van zeer professionele service maar ook om uw weave, extensions, cosmetica en synthetisch haar te verstrekken. Toegewijd in het bevredigen van uw behoeftes om uw goed te laten voelen en goed eruit te laten zien.

Verdienen van je vertrouwen en zelfvertrouwen
In iedere bedrijfstransactie gaan we erover om het vertrouwen en zelfvertrouwen van de klant te winnen door met passie persoonlijke aandacht en binding te geven die een fundament vormen voor een lange-termijnrelatie. We gaan net dat kleine beetje verder om uw meetbare service en producten aan te bieden.