Veilig online shoppen

Online shoppen is enorm populair en groeit nog steeds als kool. Maar lang niet alle webshops zijn even veilig en kan u beter op uw hoede zijn voordat u uw gegevens ergens achter laat.

Hieronder vindt u een aantal kenmerken waarom shoppen bij kedka.com wel veilig en vertrouwd is.

Check https: Zodra u online wilt afrekenen in een webwinkel moet het webadres beginnen met 'https://'. In dat geval is de internetverbinding beveiligd en afgeschermd voor onbevoegden. De s van https staat voor secured = veilig.

Betaal met IDeal. Over direct online betalen via uw eigen betaalrekening zijn tot op heden nog geen klachten bij de Consumentenbond bekend..

Onderzoek of er op de webshop wordt verwezen naar een waarborg of keurmerk die aangeeft dat het om een erkend veilige webwinkel gaat. kedka.com is aangesloten bij Webwinkel keurmerk.

Kijk of de website voldoet aan de wettelijke eisen die gesteld worden. Zo is een webwinkel verplicht om het adres van het bedrijf, contactgegevens, btw-nummer en inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel te communiceren. Deze gegevens staan vermeld bij de contact pagina.

Wij verkopen alleen originele producten die rechtstreeks bij de distributeurs.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.